torstai 4. helmikuuta 2016

Viikko 3: Epätasapaino -ko?

Tunnustan, että aihe oli tämmöiselle "räpsin kuvia kännykällä" ihan liian vaikea, siitä huolimatta, että luin ja yritin oppia ja painaa mieleen, että mistä oikein on epätasapainossa valokuvauksessa kyse. Siis nimenomaan siinä mielessä, että osaat käyttää kameraasi ja sen kaikkia hienouksia - valotuksia ja sen sellaisia. Ei vaan mennyt mulla ymmärrykseen.
Päätin siis jättää tämän aiheen väliin, koska tässä haasteessahan ei ollut mikään pakko tehdä yhtään mitään, kiitos siitä.

Mutta. Nyt kun kirjoitan tätä, mieleen tulee, että taidankin taas vähän hassutella, koska tämähän ei ole niin haudan vakava haaste, eihän?

Olin pari viikkoa sitten käymässä serkkuni luona, jossa lapset rakensivat duplo-legoilla ja tuloksena oli mm. tämä avaruusraketti (tai ainakin sitä muistuttava rakennelma), joka on huippuunsa asti TASAPAINOINEN. Myös ylätasanteella ole pupujussi on asetettu keskelle, ainoastaan rakettia (?) käyttävä mies on rakennelman toisella puolella ja voi varomattomuudellaan heiluttaa koko korkeata tornia:Kuva on jälleen vähän epäselvä, koska jouduin ottamaan sen kännykällä ja aika kaukaa, sillä en ollut vielä päässyt oikein kunnolla puheväleihin rakentajan kanssa :)

4 kommenttia:

 1. Hauska =) Ja ihanaa nähdä miten erilaisia kuvia erityisesti tästä teemasta on syntynyt =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olin jo tosiaan luopunut tästä aiheesta, kunnes sitten eilen kuului taas se klik ja päätin tehdä tämän, vaikkakin kuva tosiaan on epäselvä.
   Se kamera, se kamera...

   Poista
  2. itsekin kuvailen paljon puhelimella kun se kulkee aina mukana ja on "valmiina" toimintaan... =) kamera tulee otettua sitten taas suunnitellulle kuvaus"matkalle" mukaan =)

   Poista
  3. Mä en ikinä muista ottaa sitä pokkaria mukaan :)

   Poista