sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Viikko 4: Valo

Olen vähän jäljessä tässä valokuvahaasteessa; kalenterini mukaan huomenna alkaa joviikko 7 ja mä olen vasta nyt viikossa neljä. Ei vaan oikein ole ollut semmoinen "valokuva"fiilis - eikä vähiten ulkona vallitsevan kelin vuoksi. Ei helmikuussa kuulu näyttää siltä, miltä siellä näytti pari viikkoa. NYT näyttää siltä miltä pitääkin :D

Viikon 4 kuvani on kuitenkin vanha, useamman vuoden vanha. Se on otettu uuden vuoden aattona 2011,

Kuvauspäivä on siis 31.12.2011, kuva on otettu joella, kajakissa istuen, "selän takaa". Aurinko siis oli laskemassa selkäni taakse ja nappasin siitä äkkiä kuvan, näkemättä mitä kuvaan  :)  Tämän kertainen kuva on otettu ihan kameralla, Olympus Digital u790SW, vedenpitävä. (Vau, tuoltahan löytyi vaikka mitä tietoa tuosta kuvasta, kun menin katsomaan, polttoväliä ja sen sellaista. Kun vaan ymmärtäisi niistä jotain :D Nuo on ainoat mitä ymmärrän kamerastani, oikeasti. Ja että ei käytetty salamaa... )

Joki oli sulana vielä tuolloin, mutta rannoilla näkyi jo riitettä ja näkyi selvästi, kuinka "vesi oli väsymässä jään alle". Seuraavana päivänä joki oli jäätynyt jo niin paljon, ettei siellä enää olisi pystynyt melomaan.
Melontakautemme oli päättynyt.

VALOA oli kuitenkin vielä jäljellä; aurinko oli paistanut pilvettömältä taivaalta koko päivän; päivä oli kirkas ja upea.8 kommenttia:

 1. Hieno valo. Minä olen samassa kuin sinä vasta nyt eli jäljessä minäkin. Yritän kuitenkin kiriä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos:)

  Yritetään pysyä mukana - ja mitäs väliä sillä on, tullaan perässä omaa tahtiamme :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tästä kuvasta tykkään itsekin, ottaen huomioon onnettomat kuvaustaitoni :D :D

   Poista
 4. Kävinkin kuvaasi jo aiemmin puhelimella katsomassa. Näyttää vielä kauniimmalta tietokoneen näytöllä =) Melominen on hauskaa hommaa.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin aikanaan yllätyin miten onnistuin saamaan vahingossa näin hyvän kuvan :D
   Melominen ON hauskaa, harmi vaan, että olen joutunut jättämään sen toistaiseksi :( Ehkä vielä joskus. Onneksi saan muuten olla joukoissa mukana :D

   Poista
 5. Ihana kuva ja tarina :)

  - Pia / Pöpelikössä

  VastaaPoista